Trooper lanseaza "Voodoo" PDF Print E-mail

Pe 8 octombrie, rockerii târgovişteni de la Trooper si-au lansat ultimul album - "Voodoo" şi în oraşul lor. Concertul, a avut loc la terasa “La Scriitori”,  face parte din turneul de promovare al albumului, care poate fi achiziţionat cu suma de 30 de lei.

Evenimentul de mâine a inceput la ora 21.00 şi a durat patru ore. Un bilet de intrare la concert a costat 15 lei. concert trooper la scriitori targoviste

Băieţii de la Trooper au anunţat pe site-ul formaţiei că noul album “Voodoo” are 16 piese şi un bonus track şi că este disponibil într-un format inedit – o păpuşă voodoo, ce conţine un memory stick personalizat, pe care se regăsesc piesele, artwork-ul albumului şi un concert în studio, în format video. Acest format special are ediţie limitată şi poate fi cumpărat de la concert sau de pe site-ul oficial al formaţiei, www.trooper.ro, în schimbul a 30 de lei. “Sperăm că noul concept şi noua prezentare să fie pe placul minunaţilor prieteni ai formaţiei, din toată ţara. Căutăm să ne reinventăm de fiecare dată şi să aducem lucruri noi în faţa oamenilor”, declară Alin Dincă, alias Coiotu’.

Turneul „Voodoo” a început pe 30 septembrie, la Constanţa şi se va încheia pe 10 decembrie, la Braşov. El mai cuprinde oraşele: Iaşi, Bacău, Galaţi, Buzău, Sibiu, Cluj, Timişoara şi Bucureşti, unde Trooper va mai susţine concerte.